Хамалски услуги за почистване на апартамент

Почистване на апартамент от фирма за хамалски услуги

Със сигурност и вие, като много други у дома имате куп стари и непотребни неща. Да се разделите с тях невинаги е най-добрият избор, но знаете ли, че всяка стара вещ може да намери поне още едно приложение, освен предназначението си. В случай, че категорично сте избрали да се отървете на мига от нея, то потърсете хамалски услуги за почистване на апартамент в София.

Цени за почистване на апартамент в СтолицатаВсяка вещ в дома може да се окаже полезна за поне едно нещо. Достатъчно е да развихрите фантазията си и да направите т. нар. рационализация. Ако ви е трудно да се справяте с такива задачи, ето и някои идеи. Опитайте да се вдъхновите и дори почерпете и нови идеи от тези няколко:

Дъвка в хладилника – ако често намирате дъвка, залепена върху дрехи, вместо да бракувате, поставете дрехата в хладилник. Нека престои час-два и след това лесно ще отстраните от материята. Гребен за държач – ако искате да забиете пирон в стената, без този път да нараните пръстите си с чука, поставете гвоздей в гребен с тесни зъбци и едва тогава заковете.

Почистване на апартамент - hamalski uslugi

Люлка за зареждане – в болнавият сезон всеки у дома има маски срещу вируси. Те могат да се използват за люлка, при зареждане на телефона и на места, където в близост с контакта, няма поставка. За целта маската се сгъва и се закача за двете „ушички“ към зарядното. В образувалата се дупчица се поставя телефона. Закопчалка на цип – за да не ви изненадат старите дънки с разкопчаване на ципа е достатъчно да поставите само една метална халка от ключодържател. Прикрепването става към плъзгача и със закопчаването на ципа, халката се закача на копчето. Бижута в сламка – за да не настъпи хаос в шкафа с бижута, поради оплитане на синджирите, прекарайте единия край през сламка и закопчайте едва тогава.

Много хора бракуват бързо старите дрехи, само след като сезона е приключил. С хамалски услуги за почистване на апартамент и изхвърляне на стари мебели всеки може бързо и лесно да се отърве не само от старите вехтории, но и от всичко непотребно в дома. Научете се обаче как да върнете дори стара дреха към нов живот: Престилка от риза – старите дрехи от гардероба могат да намерят и друга полезна роля в дома. Така, например мъжката риза може да се превърне в идеална домакинска престилка, която с радост да ползвате в кухнята. За целта изрежете по диагонал маншетът и към мишниците. Цялата задна част отстранете, като запазите само яката. Когато постигнете желаната форма, остава само да направите подгъв и да добавите две връзки за кръста.

Купа от копчета – ако по чекмеджетата се търкалят твърде много стари копчета в различни цветове, не ги изхвърляйте. Превърнете детската стая през уикенда в работилница и включете децата в забавна игра. С копчетата може да украсите стара ваза, консервна кутия или някоя стара мебел. Използвайте лепило и залепете копчетата. За всички стари мебели и непотребни вещи от дома, обърнете се към хамалски услуги за почистване на апартамент.