Почистване на дворно място в София 088 700 4000

Почистване на дворно място от всякакъв вид растителност, изсичане на стари и изсъхнали дървета, премахване на корени, демонтаж и събаряне на ненужни постройки и конструкции, събиране, товарене, извозване и депониране на  строителни и битови отпадъци, подготвяне на почвата за засаждане на нови култури – това е една малка част от услугите, които можем да предложим на Вашето внимание.

Цени за почистване на дворове в София

В цените включваме косене, рязане на храсти, рязане на израстъци до 3-4 метра, събиране на отпадъците товарене на камион и извозване.

Косене, рязане на храсти, рязане на израстъци до 3-4 метра, събиране на отпадъците, товарене в камион и извозване 2,70 лв/м2

Косене, събиране на отпадъците, товарене в камион и извозване – 1,30 лв/м2

Рязане на храсти до метър и половина, събиране на отпадъците товарене в камион и извозване – 2,30 лв/м2

Рязане на гъста растителност, израстъци и дървета до 3-4 метра 2,70 лв/м2

Събиране на разхвърляни отпадъци от стари бараки, дървения и други битови отпадъци, товарене в камион и извозване 25 лв. кубик.

Компании като нашата предлагат – почистване на дворно място, събиране и извозване на строителни и битови отпадъци, боклук, храсти, клони и дървета, демонтаж на конструкции, косене на трева, подготовка на почвата за залесяване или засаждане. Служителите са с богат опит, знаят какво и как да направят, а в повечето случаи резултатът е виден. От Вас се иска само да потърсите консултация относно Вашите идеи и очаквания. Оставете се в ръцете на хората с опит в дейността за да придобие Вашето дворно място такова очарование, че да ви е приятно и с радост да се съберете със семейството си или да поканите приятели в добре подредената градина.

Почистване на дворно място в София
Бригада почиства двор в София

Градинарството и грижите, които полагаме за своето дворно място, ако разполагаме с такова разбира се са нещо необходимо, понякога ежедневно и в никакъв случай нещо лесно, което може да бъде направено от всеки. Професионалистите в областта обикновено са висококвалифицирани, с подходящо образование, познания, практика, работят с различни по брой и вид препарати, оборудване и обикновено заплащането за това не е никак малко. Удоволствие или хоби, част от домашните ни задължения, ние също полагаме грижи за мястото пред блока, на нашата градина, или пък на вилата, на която почиваме когато имаме възможност с близки и приятели. Освен занаят, начините и способите за поддръжка изискват и време, и желание, и обикновено доста добра физическа подготовка. Освен поливането на цветята или растенията, когато вече са израсли, ние трябва да имаме предвид и необходимите агро препарати за поддръжката им – за правилен и добър растеж, за борба с вредители и пр., както и самата подготовка на почвата около тях.

На 90% почистено дворно място в София
Почистен двор от бригадата на Камион.БГ

Какво по – добро време можем да намерим, за да обърнем внимание на нашето дворно място, или градина, ако не сега, в началото на ранната пролет,  като така си дадем време и възможност да обърнем внимание на този въпрос. Не бихме се чувствали добре ако до цветята, които сме засяли, или до любимата ни круша, от която късаме с удоволствие свежи, пресни плодове, когато узреят стои мини  – депо за растителни и или строителни отпадъци от ремонта, счупени и изсъхнали клони, дъските, които пазим „за всеки случай, ако потрябва за нещо“, или старите ни мебели, които отдавна са минали срока си на полезно действие, но поради някаква сантиментална причина ние отказваме да се разделим с тях.

От друга страна, за да засадим каквото и да било, например комбинация от райграс и различни видове тревни смески, както препоръчват специалистите, за да придадем цялостен и приятен за сетивата вид, ние първо и основно трябва да подготвим почвата за засяване с култури. Това включва премахване на ненужната растителност, отстраняване на корените и плевели от мястото, премахването на всякакви по вид отпадъци, камъни, разкопаване, заравняване и редица други.

При всички случаи, за да се чувстваме комфортно на мястото, на което почиваме, когато гледаме нашата градина, докато пием кафето си сутрин, когато искаме да освободим място за да е по – приятно, ако сме решили да изхвърлим старите мебели от вилата, ако сме си купили дворно място, на което искаме да построим нещо, или ако искаме да го подготвим за засаждане на някакъв вид култури, то ние при всички случаи трябва да направим нещо по въпроса. Можем да го направим сами, с приятели и роднини, или да се доверим на професионалистите.