Изнасяне на пиано – цени и услуги

Пиано, голям музикален инструмент, който създава много транспортни проблеми. Когато устройството става неизползваемо и собствениците решат да се отърват от него, веднага изникват редица въпроси.

Как да се изнесе пиано от стаята, където е било да се как да се разпореждаме с него. За да се справите с тази трудна задача ще помогнат квалифицирани специалисти от фирма.

Разбира се, можете да опитате да решите проблема и самостоятелно, но не забравяйте, че премахването на пианото е работа, която изисква ясни и координирани действия, специфични познания и богат опит. Физическата подготовка по товарачи работи, също играе важна роля, тъй като средното тегло на устройството е около двеста килограма. Много често размерите на пиано не позволяват дори и излезе от стаята. Ето защо, малко вероятно е сами да можем да направим това без професионалисти, които са изправени пред подобни ситуации и знаят как да се справят с непосилна задача. Възлагането на усилената работа ще спести сила, нерви и здраве!

Как да изнесем пиано?

Изхвърлянето на пиано на пръв поглед изглежда, като стандартно премахване за рециклирането на пиано. Това е стандартна услуга, но в действителност всеки път, тя се превръща в уникална операция. Инструментите са с различен размер и тегло. Коридорите, стаите и стълбищата са едно уникално място, на което маневрите с обемни предмети са сложни. С цел да се вземат предвид всички нюанси на взаимодействие се налага определена стойността на работа.

В определено време екип от хамали и товарен камион идва на уговореното място. Там се провежда оглед като се вземат предвид всички стандарти за безопасност и се съобразява изхвърляне на пиано, съобразно околната среда.

Преди пристигането на хамалите на клиента се препоръчва освобождаване на терените от чужди тела.

Изхвърляне на пиано – цена

Цена за износ на пиано или изхвърляне за рециклиране се изчислява индивидуално и зависи от много фактори. Оценителят взема предвид размера и теглото на продукта, наличието на товарния асансьор и етажи на сградата. За да разберете точната цена на услугите, обадете се на телефона по всяко удобно за Вас време.

Възползвайте се от други оферти предлагани от фирмата. Пакетни цени за услуги, както и изнасяне на всякакви домакински уреди, техника, оборудване, стари мебели и други са на разположение за всички клиенти.

Наред с това може да се възползвате и от достъпни демонтаж на вани, стари прозорци и паркет, отстраняване на перални машини и други остарели домакински уреди. Всичко това може да бъде предадено за рециклиране или още по-лесно, чрез фирма с камиони за извозване.