Изхвърляне на ъглов диван с камион

Предлагаме добри условия за извозване на стари дивани. Имаме хамали и камиони за изнасяне и извозване на едрогабаритни боклуци директно от дома. Разполагаме с пълен пакет от инструменти за демонтира не а стари мебели.

Изхвърляне на ъглов диван с камион за мебели

Сигурно се чудите как и къде да изхвърлите старата си, накъсана и похабена ъглова холна гарнитура. Преди години е била красива, модерна и удобна, но сега вече е време да я смените. Дотук чудесно! Отиваме и си купуваме дивана, който ни привлича от известно време насам.

Какво, обаче, да правим със стария?

Основната дейност на хамалските фирми е точно изхвърляне на стари мебели. Те се заемат с тази задача често безплатно. Разбира се, всичко зависи от количеството мебели, които искате да изхвърлите. Не се изкушавайте да оставите на терасата или на тавана стрия диван, мислейки си, че някога ще го закарате на сметището. Ясно е, че това няма да се случи.

Изхвърляне на ъглов диван

Транспортирането и утилизирането на старите и ненужни мебели е в компетенцията на хамалските фирми. Те имат необходимия опит, техника и лицензионни споразумения за извършването на тази дейност.

Достатъчно е само да им позвъните и да дадете точен адрес и ден, в който ви е възможно да осигурите достъп до старите мебели. Освен с ъгловата ви холна гарнитура, хамалите могат да изхвърлят стария ви хладилник, пералнята, която няма как да бъде ремонтирана, микровълновата ви печка и всичко друго, което ви е излишно.

След като сте си избрали на коя точно фирма искате да поверите задачата, позвънете и им обяснете какъв точно е вашия проблем.

Дайте точно адреса, на който са складирани старите мебели. Дайте и точна информация за количеството на мебелите, които ще се изхвърлят, както и техния обем. Тази информация е необходима, за да могат от фирмата да преценят с какъв транспорт трябва да дойдат, както и колко човека ще са необходими за разглобяването и пренасянето на старите мебели.

След като това е уточнено, ще трябва да кажете на кой етаж е жилището, от което ще се изнасят мебелите, както и дали до там се стига с асансьор или по стълбите.

След като поръчката е приета, от вас се изисква да сте си у дома в определения час. След като хамалите пристигнат, ще разглобят колкото е възможно ъгловата ви гарнитура. Дори е възможно да натрошат по- обемните неразглобяеми части, за да могат да натоварят всичко на камиона и да се използва ефективно мястото в каросерията.

Не се притеснявайте за останалата част от обзавеждането си. Хамалите няма да повредят нищо. Те добре знаят как да боравят с инструментите и как да се справят с тежките мебели, за да не повредят нито подовата настилка, нито стените в жилището. Не отлагайте изхвърлянето, новите мебели ви чакат.